TehnologijaU fokusu

UDOBAN, RASKOŠAN I PRISTUPAČAN: Kompanija GUMA M u Tuzli predstavila novi Dacia Duster (FOTO)

Prekrasni terenac, novi Dacia Duster druge generacije predstavljen je i promovisan večeras u GUMA M servisnom centru u Tuzli, a brojni posjetitelji su ga imali priliku vidjeti u dvije boje: atakama-narandžastoj i sivoj.

“Nova generacija zadržala je sve kvalitete stare, plus što su dodana mnoga tehnološka osvježenja poput automatske klime i kartice za beskontaktni pristup vozilu, a tu je i sistem za pomoć pri spuštanju na nizbrdicama što je veoma praktično kod ovakvog vozila u terenskim uslovima”, kazao je za Kameleon Dalibor Ćužić, iz marketinga kompanije GUMA M.

Kada je u pitanju kupovina novog Dacia Dustera, ona se, prema riječima našeg sagovornika može ostvariti na tri načina.

“Moguća je kupovina ‘staro za novo’, putem kreditnih linija i leasing finansiranja. Cijena starta od 23.400 KM za osnovni 1.6 model, sa prednjim pogonom i ručnim mijenjačem, s tim da se dobijaju još električni podizači stakla i klima uređaj. Tu je i model koji ima dizel motor, 110 KS, 4X4 pogon i najskuplji paket opreme ‘Prestige’ koji košta oko 33.000 KM”, otkrio nam je Ćužić.

Sva udobnost, raskoš i kvalitet novog Dacia Dustera bili su dovoljni da ovaj automobil dobije i svog kupca na večerašnjoj promociji. Terenac atakama-narandžaste boje završio je u rukama mladog para koji nije krio oduševljenje svojim novim limenim ljubimcem.

Za kraj ćemo spomenuti kako je naša medijska kuća, Kameleon M&M večeras uručila zahvalnicu predstavnicima kompanije GUMA M za prošlogodišnje učešće na AutoShow Weeku, najvećem bh. autosajmu koji se održao u Tuzli.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button