Biznis

Vrijedno priznanje: Podrumi Vukoje 1982 dobili “Bijeli grozd”

Na imanju Principovac u Iloku, Hrvatska, u sklopu G.E.T. konferencije o eno-gastro turizmu, u petak, 16. februara 2018. godine, “Podrumima Vukoje 1982” iz Trebinja je dodjeljena titula najboljeg u regiji, Regional Trophy.

Ovim su “Podrumi Vukoje” dobili priznanje od petstotinjak eno-gastro znalaca i turista koji su, glasanjem, nominovali 19 renomiranih vinarija iz BiH, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Slovenije za ovo takmičenje, a prvo mjesto i “Bijeli grozd” dodijelili  ovoj vinariji iz Trebinja te je proglasili  najboljom vinarijom i sa turističkog aspekta za 2018. godinu.

“Podrumi Vukoje 1982” se, već četvrtu deceniju, bave ograničenom proizvodnjom vrhunskih vina i alkoholnih pića. Vinarija se oslanja na moderne tehnologije, kontrolisane procese fermentacije i tradicionalne metode odležavanja vina u hrastovim barrique bačvama u podrumima koji se nalaze osam metara ispod površine zemlje.

Na dva lokaliteta gazduju vinogradima ukupne površine 30 hektara na kojima rastu autohtone i internacionalne sorte vinove loze.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button