Zanimljivosti i zabava

Blizanci Justin i Joshua Torington postali roditelji na isti dan













Blizanci Justin i Joshua Torington su nerazdvojni od dana rođenja, a sada, nakon što su se njihove supruge porodile istog dana – još su bliži.

Joshuina žena, Denise, se porodila 27. marta u 16:18, i na svijet donijela sina Jacka. Samo sat vremena kasnije, Justin i Alex su dobili kćerku Lucy. Nevjerovatna slučajnost!

Novopečeni roditelji Joshua i Denise, priznali su u intervjuu za “WBN” da im u jednom trenutku nije bilo jasno zašto ih Alex i Justin ne zovu da provjere kako je prošao porođaj. Ipak, nešto kasnije ga je brat pozvao.

“Hej, došli bismo da vas posjetimo ali, znaš, Aleks se porađa. Ti si jedini koji znaš, ne pričaj nikome kako bismo sve iznenadili“, rekao je Justin.

Da stvar bude još veće iznenađenje, dva porođaja u istom danu su i više nego dovoljan razlog, zar ne?

Iako su obje porodice očekivale da porođaji budu tek za nekoliko nedelja, vidno su se obradovali što će dječak i djevojčica slaviti rođendan istog dana, prenosi “Noizz“.

Joshua je rekao kako su se šalili na taj račun i pominjali mogućnost da bebe budu rođene istog dana, ali da niko od njih nije očekivao da se to zaista desi.

Najljepša priča tek slijedi, kako Joshua kaže, jer će njegov sin uvijek pored sebe imati sestru, baš kao što je on čitavog života imao podršku brata Justin.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button