ODRŽANA “CRVENO-CRNA NOĆ”: Sjajno druženje sponzora i prijatelja FK Sloboda (FOTO)

ODRŽANA “CRVENO-CRNA NOĆ”: Sjajno druženje sponzora i prijatelja FK Sloboda (FOTO)


U petak je, u Kristalnoj dvorani Hotela Tuzla održana “Crveno-crna noć”. Bilo je to donatorsko veče koje je organizovano povodom obilježavanja 99 godina rada i postojanja FK Sloboda.

Veliki broj sponzora, sportskih radnika, prijatelja kluba i predstavnika medija moglo je uživati u zajedničkoj večeri, sjajnom druženju i bogatom kulturno-zabavnom programu.

Svi posjetitelji donatorske večeri imali su priliku kupiti dresove FK Sloboda, te finansijski pomoći klubu. Naša kuća je pomogla na drugi način, tako što je uradila je produkciju kratkog dokumentarnog filma “99”, koji je premijerno prikazan na toj manifestaciji.

Autori su Vedran Jahić i Vedran Mitrić, koji su, uz pomoć učesnika u filmu u 20 minuta prikazali rad, djelovanje i sportske rezultate kluba u dosadašnjem dijelu postojanja FK Sloboda.

Za muzički dio programa bili su zaduženi mlada pjevačica Azra Husarkić i Nesib Delibegović Nesko, koji su se, uz pomoć sjajnih muzičara potrudili da užitak na donatorskoj večeri bude potpun. Voditelj programa bio je naš Hazim Mujčinović.


Related Posts

Facebook Comments