Biznis

Bingo otvorio poslovnicu u Donjem Vakufu: Posao dobilo 68 ljudi! (FOTO)
188. poslovna jedinica kompanije Bingo u Donjem Vakufu, otvorena je danas na adresi 770 Slavne Brdske brigade bb. Objekat se proteže na površini od 5.000 m2, od čega je 3.000m2 prodajni prostor. Ugodan ambijent trgovine i restorana, upotpunjen igraonicom, oduševio je kupce koji su se okupili u velikom broju.

Ovaj hipermarket u svom asortimanu ima bogatu ponudu prehrane, neprehrane, tekstila, kućnog tekstila, tehnike i bijele tehnike, te kućnih potrepština.

Možda će Vas zanimati i:

“Danas smo otvorili 188. poslovnicu i našem kolektivu se pridružilo 68 novih kolega. Planiramo još investirati u Srednjobosanski kanton, a naredni objekat je u Jajcu”, kazala je Tatjana Paunoski, rukovodilac službe marketinga Binga.

Načelnik općine Donji Vakuf, Huso Sušić istakao je kako je ponosan što je Bingo sada i u Donjem Vakufu:

“Zahvaljujem vlasniku i menadžmentu kompanije što su se odlučili za izgradnju jednog ovako lijepog centra upravo u našoj općini. Ovo je od velikog značaja za nas, jer je 68 ljudi pronašlo posao.”

“Čestitke našoj referentnoj, trgovačko-ugostiteljskoj  i proizvodno brendiranoj  kompaniji Bingo. Donji Vakuf kao središte i raskršće velikih puteva dobilo je jedan reprezentativan prodajni objekat i mislim da je u referenci među desetak najboljih u BiH. Čestitam upravi, vlasniku, zaposlenicima Binga i načelniku općine sa lokalnom  zajedicom koja je uspjela privući investitore kao što je Bingo.. Kompanija Bingo je značajan poslodavac za kanton, značajan promet i roba i usloga, kapitala i ljudi, i nadam se da ćemo zajedno sa Bingo zajedno rasti”, rekao je Tahir Lendo, premijer Kantona.

Kupci su imali priliku da degustiraju razne proizvode, a najmlađe su zabavljale maskote Bingosi, Super krila, Barni, Teta Violeta, Medo Boo i mnogi drugi. Kao i uvijek, Bingo je pripremio odlične popuste i poklone za sve kupce.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button