Ovo su najčešći problemi koji parovima uzrokuje Facebook

Ovo su najčešći problemi koji parovima uzrokuje Facebook

@Vedran M

Nekad je sve bilo puno jednostavnije, u današnje vrijeme se prosječni par može svađati danima samo zbog Facebooka. Ovo su najčešći problemi koji se događaju zbog ove društvene mreže.

Svađe zbog previše vremena na Facebooku

Ili ti previše visiš na Facebooku, ili tvoj dečko, a činjenica je da ovo najčešće uzrokuje svađe. Zbog Facebooka se ponekad čini da ste u ljubavnom trokutu.

Dijeljenje privatnih stvari sa svima

Ponekad se dogodi da su obje osobe jednako narcisoidne i opsjednute dijeljenjem stvari na društvenim mrežama, ali puno je češći slučaj u kojem je samo jedna takva, a druga ne voli dijeliti svaki trenutak sa svima. Tu dolazi i do svađa, naravno.

Lošiji seks

Istraživanja pokazuju da je sve više mladih ljudi sklono provjeravanju društvenih mreža tijekom seksa. Ne moramo objašnjavati zbog čega je to loše…

Ljubomora

Jedan lajk ili komentar koji ne znači ništa može pokrenuti veliku svađu, a o porukama u inboxu da ne pričamo. Ljubomora zbog interakcije na Facebooku sve je češća, a često uzrokuje i prekide i razvode.

Fotke koje su tempirana bomba

Fotke s bivšim ljubavima su jedan problem, a fotke na kojima nas netko označuje drugi, koji predstavlja tempiranu bombu. Bezazlena interakcija s nekim na slici se može protumačiti sasvim drugačije, pogotovo ako uzmemo u obzir pritisak drugih, primjerice prijatelja tvog dečka koji će mu poslati sliku na kojoj si s nekim i zahtijevati objašnjenje.

Izvor: radiosarajevo

Facebook Comments