ŽOK SMEČ LUKAVAC U HUMANOJ MISIJI: Jasmina Valjevac o turniru za oboljelog dječaka Amina Hodovića

ŽOK SMEČ LUKAVAC U HUMANOJ MISIJI: Jasmina Valjevac o turniru za oboljelog dječaka Amina Hodovića

@Vedran J

ŽOK “Smeč” Lukavac u subotu, 20. januara 2018. godine organizuje humanitarni odbojkaški turnir na kojem će nastupiti šest ekipa. Turnir se igra za teško oboljelog Lukavčanina Amina Hodovića.

“Moje djevojčice su došle na ideju da taj turnir bude humanitarnog karaktera za našeg sugrađanina Amina Hodovića koji boluje od mišićne distrofije. Trenutno se skuplja novac za njegov odlazak u Tursku za dalje liječenje. Što se turnira tiče, to je prvenstveno turnir za djevojčice 2006. godište i mlađe, koje još uvijek nemaju priliku da se takmiče na državnim prvenstvima. Planiramo da učestvuju ekipe iz Živinica, Kalesije, naše dvije ekipe Smeč I i Smeč II, te dva tima i Republike Srpske”, najavila je u razgovoru za Kameleon Jasmina Valjevac, trener mlađih kategorija u ŽOK “Smeč”.

Jasminka Valjevac

“Ulaz će za sve posjetitelje biti besplatan, s tim da ćemo mi postaviti humanitarne kutije u koje možete donirati novca koliko želite i koliko ste u mogućnosti. Sav taj novac kasnije ide za liječenje našeg druga Amina Hodovića”, dodala je Valjevac.

Inače, sve utakmice će se igrati u Sportskoj dvorani u Lukavcu sa početkom u 9:30 sati, a turnir će trajato do nekih 14 sati.


Facebook Comments