Sport

FOTO: Zvijezda u zimskom ambijentu startala sa pripremamaU zimskom ambijentu stadiona Banja Ilidža danas su započele pripreme gradačačke Zvijezde koja u proljetni dio šampionata startuje sa prve pozicije, a sa namjerom da na tom mjestu ostane i na kraju prvenstva u Prvoj ligi FBiH.

Šefu stručnog štaba Nerminu Šabiću su se odazvali svi nogometaši iz prošle sezone, osim Purića, Damjanovića i Kokota koji su napustili klub, uz dvije prinove. Stigli su Omar Pršeš iz Olimpika i Hamed Hajrović koji je na probi. Takođe će se ekipi pridružiti i nekolicina juniora iz vlastitog pogona.

U razgovoru sa trenerom Šabićem saznajemo da se računa sa još par pojačanja, jer su i ambicije kluba veće nego na startu prvenstva. Šabić ističe da se te ambicije zasnivaju na kvaliteti postojećeg igračkog kadra u koji on vjeruje, što su pokazali igrama i pozicijom na tabeli.

Na opasku da su se Sloga i Olimpik pojačali i da gaje iste ambicije, Šabić ističe da će se on okrenuti samo stvaranju što jače ekipe koja će se truditi da igrama i sportskim nadmetanjem ostvari što bolje rezultate i da će biti fokusirani samo sebi.

Pred ekipom Zvijezde stoje dani priprema, a poznavajući  stratega Nermina Šabića, ništa neće biti prepušteno slučaju i do početka prvenstva za očekivati je da sve “kockice” oko igre i ekipe budu složene na putu ka onom što svi navijači Zvijezde odavno žele i sanjaju, a to je povratak u Premijer ligu.

To su pokazali i navijači koji su se danas okupili na stadionu i svojim navijanjem pokazali da će sa ekipom biti i tokom prvenstva, bilo kući, bilo na strani.

Tek je početak priprema, ali u Gradačcu svi žele da prvenstvo počne, jer se najljepša sporedna stvar na svijetu uvijek poželi.

Tekst: Suad Krajnović

Foto: Ammar KrajnovićKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button