Alen Ovčina za Kameleon: Ne smijemo večeras iznevjeriti navijače

Alen Ovčina za Kameleon: Ne smijemo večeras iznevjeriti navijače

@Vedran J

BiH danas protiv Švicarske u St. Gallenu igra najbitniju utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2019. godine. U dvorani se očekuje veliki broj naših navijača, tako da će Zmajevi imati sjajnu podršku.

Iako smo oslabljeni neigranjem nekih bitnih igrača poput Prce i Burića, izabranici Bilala Šumana spremni su da pokažu borbenost. Jedan od njih je i Alen Ovčina koji je za Kameleon, ekskluzivno iz Švicarske najavio utakmicu.

“Svi znamo kako je Švicarska odigrala dva meča protiv Estonije, što znači da neće biti ni malo lako i da ne smijemo ni u jednom momentu misliti na neke druge stvari osim na one zadatke koje smo dobili od selektora. Mislim da ako budemo oni pravi kao što smo znali biti kad je najviše trebalo, smatram da možemo odigrati dobru utakmicu i nadati se povoljnom rezultatu. Svi igrači koji su ovdje su spremni. Naravno, žao nam je što nema Nikole, Ive i Senjamina, ali mi koji smo ovdje moramo dati i više od 100 posto. Nema se tu šta puno pričati, sve ovo treba pokazati na terenu, pa ako Bog da povoljan rezultat izvući da bi u Tuzli bilo lakše. Nadam se da nećemo iznevjeriti navijače večeras, iako su, kao i mi dobili ‘šamar’ od Saudijske Arabije”, poručio je Ovčina za Kameleon.

Susret se igra od 18:30 sati uz TV prijenos na FACE TV.

Facebook Comments