Tehnologija

Kako otkazati već poslatu SMS poruku
Koliko puta ste pogrešno poslali SMS poruku ili zažalili što ste je poslali? Ako poput maila želite da budete u mogućnosti da otkažete slanje SMS poruke, čije ste “Send” već pritisnuli – možda imamo rješenje za vas!

Kažemo možda, jer ne nude svi telefoni ovu mogućnost. Sigurni smo da je nude gotovo svi uređaji Huawei i Honor kompanije, zasnovani na EMUI 4.0, 4.3, 5.1 ili EMUI 8.0 (i verzije između) korisničkom okruženju. Ovu “zgodnu” opciju pronašli smo na Honor 9 smartfonu…

Uđite u “Razmjena poruka”, pa u “Više”, odakle iz “pop up” menija treba kliknuti na “Podešavanja”. U kartici “Zajednički treća stavka” je “Otkaži slanje” i u okviru nje plavi klizač mora svjetleti. Nakon što to učinite imaćete na raspolaganju šest sekundi za poništavanje slanja SMS poruke čije ste “Send” već pritisnuli.

Slanje ćete poništiti tako što ćete dvaput tapnuti na SMS poruku čiji brojač odbrojava unazad od šest sekundi. Ako uspješno otkažete slanje, poruka će se vratiti u “text editor”, odakle je možete izmijeniti ili izbrisati.

Izvor: mondo.rs

Back to top button