Konačno stigao 1. turistički vodič za TK

Konačno stigao 1. turistički vodič za TK


Nakon izuzetno uspješne prošlogodišnje Turističke mape, Agencija Colosseum i Radio Kameleon, donose prvi najmjerodavniji i najbolji turistički “Super vodič” za Tuzlanski kanton.

Radi se o najkompletnijem vodiču za cjelokupan turizam, uključujući znamenitosti, zanimljivosti, različite profile ličnosti i veoma atraktivne lokacije.

Ova publikacija na 64 strane u punom kvalitetu boja, papira i informacija donosi potpuni uvid o tome kako na dovitljiv način provesti zimu i proljeće na Tuzlanskom kantonu.

Super vodič svojim sadržajem upućuje na najrazličitije i najzanimljivije lokacije koje se tiču noćnog života, kulture, ljepote i zdravlja, odijevanja i kupovine, načina prevoza i najukusnije hrane sa direktnim kontaktima i adresama.

Skenirajte QR Code na Super vodiču i istražujte online.

Ova turistička publikacija, uopšteno prva ovog tipa za Tuzlanski kanton, štampana je u 10.000 primjeraka u dvojezičnom izdanju (bos – eng) i dostupna je javnosti potpuno besplatno na području TK, Međunarodnom aerodromu Tuzla i graničnim prelazima.

Svrha ovog džepnog vodiča je svakako promocija turizma prvenstveno, ali i svrstavanje Tuzlanskog kantona u rang sa evropskim gradovima sa izgrađenim sistemima turističke navigacije.

Mi smo ga već prelistali uz kafu…

Video u fokusu


Facebook Comments