Kultura

Požurite po svoju ulaznicu za predstavu „ Đurologija“ !
Kultna predstava Branka Đurića Đure, „Đurologija“, ponovo gostuje u Bosni i  Hercegovini, 22.decembra u Tuzli, dvorana Mejdan sa početkom u 20 sati!

Ulaznice su dostupne u CD shopu „Sejo i Vili i u sistemu kupikartu.ba  po cijeni od 15 i 20  KM. Broj mjesta je ograničen, ulaznice se jako dobro prodaju te stoga vam preporučujemo da ih nabavite na vrijeme.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu ”Top lista nadrealista” i ”Audicija” , ”Đurologija” donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja šoua izvlači ono najbolje iz svakog gledaoca i izaziva salve osmijeha na licima.

„Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem… na sceni demistificiram i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osjećaje imam, o čemu razmišljam, što me dekoncentrira, itd.“ kaže Đuro.

„Đurologija”, autorski hit Branka Đurića – Đure, trenutno je najgledanija predstava u cijelom regionu, a i šire. O samoj popularnosti predstave govori činjenica da je Đuro na stalnim turnejama diljem Balkana i da se za svako gledanje traži karta više.

Pozivamo Vas da dođete 22.decembra u dvoranu Mejdan da zajedno uživamo u Đurinoj predstavi!Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button