KulturaSuper vodič - Gdje izaći

BRANKO ĐURIĆ ĐURO sa fenomenalnom ĐUROLOGIJOM ponovo dolazi u Tuzlu
Ovo je 215. izvođenje predstave koju je u samo godinu dana pogledalno preko 150 hiljada ljudi, a  zanimanje za Đurin jedinstven i originalan humor ne prestaje.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista” i „Audicija”, Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“doista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đurovoli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebasan način, držeći publiku u 90-minutnom oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu.Karizmatični sarajevskiglumac s hollywoodskom i svjetskom karijerom, redatelj i rock muzičar, Branko Đurić Đuro je sa svojom „Đurologijom“ u Ljubljani već rasprodao četiri Cankarjeva doma ; u Zagrebu je više puta rasprodao malu dvoranu KD Lisinski, ali isto tako i veliku dvoranu KD Lisinski, te također i Tvornicu kulture. U Beogradu je već deset puta rasprodao dvoranu Doma sindikata, a također je isto toliko puta u potpunosti rasprodao Bosanski kulturni centar u Sarajevu, ali ni to nije sve. „Đurologija“ je u sarajevskoj dvorani Skenderija oborilasve rekorde – dvoranu je zbog Đurinog stand up-a do posljednjeg mjesta ispunilo čak 5000 ljudi, što je i dodatna potvrda da je ova originalna predstava uistinu prerasla u svojevrsni regionalni fenomen. Uz sve rasprodane dvorane u regiji, Đurologija je nasmijala i oduševila u SAD-u, Kanadi, Austriji, Nizozemskoj, Švicarskoj  i brojnim europskim državama gdje se također za svaku izvedbu „Đurologije“ redovno tražila ulaznica više.

Svi koji do sada još nisu uspjeli pogledati ovu kultnu predstavu, a i „ponavljači“ koji uvijek rado dođu ponovno uživati uz Đurine skečeve. Karizmatični i po svojim glumačkim umjećima jedinstveni Sarajlija Branko Đurić Đuro vas poziva po novu dozu smijeha na predstojećoj „Đurologiji“ u Tuzlu!

Ovoga puta svi oni koji dođu uživat će u posebnoj postavci predstvae jer će se sa Đurom na sceni pojaviti i njegovi prijatelji koji će učiniti ovu Đurologiju posebnom.

Vidimo se u Tuzli, dvorana Mejdan 22.12.2017. a ulaznice po cijeni od 20 KM i 15 KM su u prodaji u sistemu Kupikartu.ba, na blagajni dvorane i u CD shopu „ Sejo i Vili“.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button