Crna hronika

Detalji nestanka 15-godišnje učenice iz BiH: Dvije godine bila u vezi s OSUĐENIM PEDOFILOM

Petnaestogodišnja djevojčica, učenica prvog razreda jedne od srednjih škola iz Prijedora, bila je nepune dvije godine u vezi s J. K. (21) iz Prijedora, koji je u maju ove godine zbog spolnog nasilja nad djetetom osuđen na uvjetnu kaznu zatvora u trajanju od jedne godine, piše Dnevni avaz.

Izvori bliski istrazi otkrili su šokantne detalje o slučaju. Mladić se sve vrijeme viđao i bio u seksualnoj vezi sa svojom žrtvom, zbog koje je i osuđen, a koja je u subotu pobjegla od kuće kako bi se, navodno, udala za njega!

Prema nepotvrđenim informacijama, djevojčica je sa mladićem ostala trudna. Klupko se počelo odmotavati nakon što je djevojčica počela nizati izostanke u školi.

– Pozvao ju je školski psiholog, razgovarao s njom i slučaj je nakon toga prijavio policiji. Ona se izjasnila da se viđa s njim. Bilo je to prošle nedjelje – navode izvori i dodaju da je otac djevojčice u školu došao u ponedjeljak kako bi je ispisao iz škole, a nakon razgovora sa psihologom, odustao je od toga i otišao u policiju, gdje je prijavio njen nestanak.

Iako se u školi još nije pojavila, nezvanično se saznaje da je pronađena i da se nalazi u porodičnoj kući uz roditelje. Ukoliko odluči da nastavi školovanje to će joj biti omogućeno. Nije poznato gdje je pedofil zbog kojeg je pobjegla.

Na upit Avaza u vezi s ovim slučajem, iz Policijske uprave Prijedor jučer su naveli da, na osnovu dopisa srednje škole, dostavljenog Policijskoj upravi u utorak, 5. decembra, pripadnici ove uprave, prema uputstvu postupajućeg tužioca Okružnog tužilaštva Prijedor, preduzimaju potrebne mjere i radnje radi utvrđivanja činjeničnog stanja.

Mladić J. K. uhapšen je u aprilu prošle godine zbog spolnog nasilja nad djetetom, s kojim je imao seksualni odnos u jednoj devastiranoj kući u zaseoku Sivci kod Prijedora. Tada nisu otkriveni detalji ovog slučaja, osim nezvaničnih da je oštećena imala nepunih 14 godina.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button