Zanimljivosti i zabava

Uz pomoć jednostavnog trika očistite kuhalo od kamenca u potpunosti (VIDEO)













Prije praznika mnogi se posvete detaljnom čišćenju doma pa i onih dijelova koji su često zanemareni prilikom svakodnevnog održavanja kuće i kućanskih aparata.

S obzirom na to da je hladnije vrijeme idealno za uživanje u toplim napitcima, kako vaš čaj ili kafa ne bi imali okus kamenca ili kiseli okus od ustajalosti, potrebno je redovito čistiti kuhalo za vodu.

Možda će Vas zanimati i:

Jedan odličan trik pomoći će vam da kuhalo očistiti u svega nekoliko minuta i to bez korištenja jakih kemikalija, kako prenosi Mirror.

@lucykalice

Day 1 of the big Christmas deep clean – the kettle 🎄🎅🏻 the limescale came up really well just using lemon so i would recommend! #deepclean #christmasclean #cleanmas #cleaningtiktok #cleaningmotivation #kettleclean #cleanwithme #kettlecleaning #cleantok kettle clean lemon kettle clean vinegar #cleaninghacks #learntocleanwithme #kettlecleaningtime #cleaningtiktok kettle cleaning hacks cleaning tips and tricks #kettle #cleaning #satisfyingcleans #christmascleanup #limescaleremoval

♬ Elf – Main Theme – Geek Music

Korisnica TikToka @Lucykalice objavila je video koji pokazuje točno kako očistiti kuhalo za vodu, a potreban vam je samo sok od limuna. “Počela sam tako što sam tamo ulila malo soka od limuna. Koristila sam flaširani, ali možete koristiti svježi limun, također bi djelovalo. Pokrila sam dno i samo dodala malo vode. Pustila da prokuha, a zatim ostavila da odstoji 30 minuta dok se sav kamenac ne skine”, objasnile je u videu.

Kako bi se riješila okusa limuna, prokuhala je i drugi put koristeći samo vodu te je tako dobila kuhalo čisto kao novo.



Izvor
klix.ba

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button