Južnokorejska policija kreirala “horor video” i pokrenula kampanju protiv voajera

Južnokorejska policija kreirala “horor video” i pokrenula kampanju protiv voajera

Policija je odlučila pokrenuti kampanju koja je šokirala mnoge, a posebno ovakve prestupnike. Snimili su video koji izgleda poput onih koje prave voajeri, ali u trenutku kada se kamera spušta ispod suknje na displeju “iskaču” žene-žrtve našminkane i obučene kao u horor filmovima.

Žrtve imaju dosta psihičkih problema nakon što ugledaju sebe na ovakvom videu, a prema navodima južnokorejskih medija, neke su počinile i samoubistvo. Policija je ovim videom poručila kako prati ovakve prestupnike i da će biti krivično gonjeni. Nisu objavili na kojoj stranici se nalazi video kako voajeri ne bi znali o kojem je tačno riječ, te kako bi ih što više bilo uhvaćeno i kažnjeno.
Do sada su neočekivani korisnici video skinuli hiljade puta, tačnije 26.000. Policija se nada da će ih ono što vide šokirati, a i nakon što saznaju da mogu biti uhvaćeni, prestati raditi ovako prljave radnje.
Osobe koje postavljaju skrivene kamere ili koriste snimke za ovakvu vrstu seksualnih prijestupa mogu biti osuđene na pet godina zatvora.
Izvor: klix.ba

Related Posts

Facebook Comments