Lifestyle

POHVALNO: Bihaćki vijećnici se odrekli dijela novčanih primanja u korist malene i teško bolesne Dalal Omerović
Ovih dana u toku su i brojne humanitarne akcije za pomoć u liječenju male djevojčice Dalal, a bihaćki vijećnici i gradonačelnik jučer su se pridružili svim sugrađanima koji se na razne načine trude da prikupe nužna sredstva, prenosi source.ba.

Na sjednici Kolegija Gradskog vijeća pred sjednicu Gradskog vijeća Grada Bihaća, donesen je Zaključak kojim će svi vijećnici na sjednici potpisati Izjavu kojom se odriču jednog primanja, tj. paušala i naknada za sjednicu u korist liječenja jednogodišnje djevojčice Dalal Omerović kojoj je dijagnosticiran najteži oblik leukemije, a koja se trenutno nalazi na liječenju.

Možda će Vas zanimati i:

Ovaj potez je svakako pohvalan jer ukoliko uzmemo u obzir da se radi o 30 vijećnika, shvatit ćemo da se radi o solidnom iznosu.

“Pokazali smo do sada veliko srce i humanost i uvjeren sam da će građani Bihaća odazvati se ovoj humanitarnoj akciji uz želju da naša mala Dalal što prije ozdravi”, kazao je predsjedavajući Gradskog vijeća Davor Župa, a gradonačelnik Šuhret Fazlić je najavio da će se i Gradska uprava Bihaća odazvati akciji, piše abc.ba

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button