Autoshow weekU fokusu

Nermina Đug (Star-Centar): Akcijske cijene na dva privredna vozila (FOTO)

Veliki AUTOSHOW WEEK u Tuzli se “zakuhava”. Sve je više posjetitelja koji imaju priliku pogledati, testirati, upoznati se sa novim modelima i naravno kupiti iste po akcijskim cijenama.

Na sajmu se nalazi i kompanija Star-Centar (Mercedes-Benz) iz koje kažu kako su zadovoljni posjetom na AUTOSHOW WEEK-u.

Nermina Đug

“Mi smo veoma zadovoljni posjetom. Vjerujem da je to i do vaše profesionalne i dobre organizacije, a mislim da je za to zaslužno i mjesto održavanja sajma jer je Bingo City Centar jako dobra lokacija. Mi smo prezadovoljni i možemo se pohvaliti da smo prodali par vozila dok traje sajam”, rekla je u razgovoru za Kameleon Nermina Đug, marketing menadžer Star-Centra.

S obzirom da je danas tzv. Dan privrednih automobila, osim putničkih modela Star-Centar je predstavio dva nova teretna modela.

Mercedes Benz

“Od privrednih vozila imamo Sprintera i Citana. Za vrijeme dok traje sajam, cijene su akcijske za ova dva vozila. Pozivam sve vas koji ste zainteresirani za eventualnu kupovinu da dođete na AUTOSHOW WEEK, mi smo tu do nedjelje”, dodala je Đug.

Podsjećamo, AUTOSHOW WEEK u Tuzli održava se u Bingo City Centru sve do nedjelje, a ulaz za sve posjetitelje je slobodan.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button