Autoshow week

Testiranje novog GLE Coupea na ASW 2017

Pored mnoštva specijalnih ponuda iz svih segmenata poslovanja, STAR-CENTAR – Vaš ovlašteni Mercedes-Benz partner predstavlja Vam nove modele Mercedes-Benz vozila po akcijskim cijenama, za koje možete obezbijediti testnu vožnju, a jačanjem u uslužnom, finansijskom i konsultantskom djelovanju, još jednom pokazujemo našu istrajnost u pružanju što kompletnije brige za sve Vaše potrebe. U nastavku više o modelima koji Vas čekaju na Auto Show Week-u tokom ove sedmice.

Mercedes-Benz GLE Coupe impresionira distinktivnim i beskompromisnim izgledom. Visoka karoserija i kupeovski dizajn izgledaju zaista moćno iz svih uglova.

Kombinacija je zaista dobitna. Bočne linije su elegantne, a završavaju se svjetlosnim grupama u stilu S-Klase Coupe, koji je jedan od najljepših automobila današnjice.

Dizajneri su vodili računa da auto ne bude previše arogantan, pa se može zaključiti da je GLE Coupe dizajniran bez kompromisa.

Ima ogromne dimenzije, velike branike, “nabubrelu” haubu, relativno male prozore, ogromnu masku hladnjaka sa velikom zvezdom u sredini…

Pokrovitelji: Vlada  TK
Sponzori: Telemach, Junuzović-Kopex, Sarajevo osiguranje, Sparkase Leasing.
Prijatelji projekta: Privredna komora TK, Elektroprivreda BiH, Terassit Insulation, Boms-Expo, Imperio…
Partner projekta: Bingo City Center.
Rezervišite termin i dobrodošli.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button