Zanimljivosti i zabava

Koliko biste dugo izdržali uz ovakvu djevojku? “Princeza” zgrozila ponašanjem već na prvom spoju

Gledatelji britanskog reality showa First Dates (Prvi spojevi), koji prikazuje Channel 4, ostali su u ponedjeljak zgroženi ponašanjem djevojke predstavljene kao Jade (23).

Naime, modna je asistentica tijekom prvoga spoja s četiri godina mlađim hrvačem išla iz jednog prekršaja u drugi, a da neće biti dobro, dalo se naslutiti već na samom početku kada je zabranila tom momku da naruči zeca pod prijetnjom da će trenutačno napustiti restoran.

Potom je ispred šokirane konobarice pokušala u njegovo ime naručiti rebarca, i to uz objašnjenje da obožava grabiti iz tuđih tanjura ako joj se tako prohtije.

Premda na kraju nije bilo po njezinom, dopustila si je da umjesto njega naruči priloge, te mu je potom jasno dala do znanja da je tip žene koja želi imati prvu i posljednju riječ.

To je objasnila činjenicom da je dosad upadala u loše veze u kojima su joj partneri rušili samopoudanje, ali je prošla neugodna iskustva svejedno nisu spriječila da i sama iskaže zadivljujući nedostatak manira.

Između ostalog, usred večere javila se na telefon, mladića imena Lewis poprijeko pogledala kada joj je rekao da ne misli trošiti goleme novce na njezinu odjeću i obuću, a nije se ustručavala ni pokušavati “grabljati” iz njegova tanjura iako ju je zamolio da to ne čini.

Sve je kulminiralo njezinom molbom da ju ispriča na dvije sekunde, što je, pogađate, bio izgovor da zbriše iz restorana i ostavi nesretnika da pokislo sjedi sam za stolom.

Izvor: dnevnik.hrKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button