Autoshow week

Jaguar XF: Neukrotiva zvijer na ASW
Novo doba donosi nove vrijednosti za novi tip ljubitelja mobilnosti (testne vožnje, premijere, promocije, inovacije, predavanja, tuning show, rasprodaje). Autoshow week od 11. do 15. (oktobra) 2017. Godine u Bingo City Center-u Tuzla. Svi najbolji auto brendovi zajedno (www.tuzla-autoshow.ba)

XF se nadograđuje uspjehom najprodavanijeg Jaguarovog automobila ikad. S neusporedivom kombinacijom stila i materijala, pruža zavodljiv spoj dizajna, dinamike i profinjenosti kako bi stvorio automobil koji istovremeno nudi uzbudljivost i učinkovitost. Usavršen vrhunskim tehnologijama pruža vam sigurnost, povezanost i zabavu i ovu perfekciju na točkovima moći ćete pogledati, testirati i kupiti na 2. dolazećem Autoshow Weeku 2017.

Novi XF odlikuje se pasivnim amortizerima i amortizerima s automatskom prilagodbom karakteristikama vožnje. Dodavanjem dodatnih ventila unutar amortizera pasivni je sistem još više unaprijeđen, što osigurava ravnotežu između ugodne vožnje u niskoj brzini i precizne u visokoj. Rezultati su najvidljiviji na zahtjevnijim cestama.

XF je bespogovorno atraktivan automobil, a dodatne poene zarađuje karakterističnim i jedinstvenim detaljima poput uglađenih, ali u isto vreme dinamičnih linija, prepoznatljive prednje maske, prednjih LED dnevnih svjetala koja se gase na strani na kojoj je aktivan pokazivač pravca, i karakterne zadnje signalne grupe koja već na prvi pogled „javlja“ da je reč o jednom Jaguaru.

Pokrovitelji: Vlada TK
Sponzori: Telemach, Junuzović-Kopex, Sarajevo osiguranje, Sparkase Leasing.
Prijatelji projekta: Privredna komora TK, Elektroprivreda BiH, Terassit Insulation, Boms-Expo, Imperio…
Partner projekta: Bingo City Center.
Rezervišite termin i dobrodošli.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button