Autoshow week

Sandero: Najjeftiniji krosover, gradski dečko i planinar
Promjena ideje mobilnosti i idealan automobil za zemlju sa prekrasnim planinama i ovakvim putevima je pravi izazov. Koji automobil/motor odabrati ? Koju verziju izabrati? Koja je najbolja, koja najjača a koja najbolja ponuda, sve na jednom mjestu od 11. do 15. oktobra – (www.tuzla-autoshow.ba).

Moderan i svježi dizajn obezbjedio je Sanderu više nego solidan uspjeh na tržištu. Renaultov agregat 1.5 dCi je nestvarno dobar: elastičan, tih, uglađen i štedljiv. Odlične kočnice, kratki zaustavni putevi. Vrlo dobra zvučna izolacija. Lijepa šminka: atraktivne alu-felne i dopadljivi plastični dodaci. Odlični pneumatici Good Year čine Daciu Sandero veoma dobrim izborom.

Možda će Vas zanimati i:

Najjeftiniji…

Najjeftiniji krosover na tržištu. Robustno i jednostavno ogibljenje koje dobro guta neravnine sa puta. Vrlo dobra finalna obrada, dobro odrađeni svi spojevi. Sandero čak ima i amortizer za podizanje haube, koji nedostaje mnogo skupljim automobilima. Solidna servisna mreža, umjerene cijene dijelova, i jeftin redovni servis.

Izuzetno prostran, udoban prostor

Smjestite se i uživajte u prostranom novom interijeru: pet širokih sjedala i prostrani prtljažnik, najbolji u svojoj klasi. Interijer opremljen brojnim značajkama: Preklopno zadnje sjedište (1/3 – 2/3), praktični novi pretinci za odlaganje za cijelu porodicu… Dizajnirali smo sve u cilju da vam svakodnevica bude što jednostavnija. Bilo da vozite sami ili imate putnike, ovo je idealan gradski automobil, spreman da vam uvijek pruži maksimalnu udobnost.

Novom vozilu Dacia Sandero Stepway ne manjka stila. U pogledu dizajna odmah je jasno da je ovo terenac naglašeno avanturističkog stila. Nova, još odvažnija rešetka hladnjaka, veća visina do poda, kromirane prednja i zadnja zaštita poda, crne bočni i donji zaštitne oplate, kromirana ispušna cijev, svjetla za maglu, krovni nosači… Još je dinamičniji i moderniji.

Pokrovitelji: Vlada  TK
Sponzori: Telemach, Junuzović-Kopex, Sarajevo osiguranje, Sparkase Leasing.
Prijatelji projekta: Privredna komora TK, Elektroprivreda BiH, Terassit Insulation, Boms-Expo, Imperio…
Partner projekta: Bingo City Center.
Rezervišite termin i dobrodošli.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button