Autoshow week

Isuzu D-max na prezentaciji privrednih vozila
Novo doba donosi nove vrijednosti za novi tip ljubitelja mobilnosti (testne vožnje, premijere, promocije, inovacije, predavanja, tuning show, rasprodaje).
Autoshow week od 11. do 15. (oktobra) 2017. Godine u Bingo City Center-u Tuzla.
Svi najbolji auto brendovi zajedno (www.tuzla-autoshow.ba)

Isuzu D-Max Space Cab pikap je savršeno višenamjensko vozilo koje nudi sve na jednom mjestu – više prostora u kabini, stil dostojan modernih tendencija i udobnost u vožnji u svim uslovima. Dodatni prostor omogućava prilagođavanje kabine Isuzu D-Max Space Cab pikapa koje odgovara savremenom životnom stilu i poslovnim potrebama.

Isuzu D-Max pikap u Space Cab obliku karoserije, zahvaljujući pristupu kabini preko tzv. „suicide doors“ (vrata koja se otvaraju u suprotnim smjerovima) i sjedištima na preklapanje na zadnjoj klupi, unosi novu viziju praktičnosti u kreiranje prostora, obezbjeđujući prostraniju kabinu i duplo više prostora za prevoz putnika nego što je to slučaj u Single Cab varijanti. Uz veliki tovarni prostor izuzetne nosivosti, Isuzu D-Max Space Cab je primjer savršenog balansa između prenošenja tereta i udobnog prevoza putnika.

Pouzdanost vožnje i maksimalna bezbjednost osigurana je zahvaljujući najsavremenijim tehnologijama. Isuzu D-Max Single Cab pikap je opremljen sa šest vazdušnih jastuka koji se nalaze na krovu, ali i frontalnom i bočnom dijelu. Visok nivo bezbjednosti zaokružen je aktivnim sigurnosnim sistemom koji čine elektronska kontrola stabilnosti (ESC), ABS sistem, sistem protiv proklizavanja (TSC) kao i sistem pomoći pri naglom kočenju (EBA). Uz to, novina je i sistem pomoći pri kretanju na uzbrdici (HSA), kao i sistem kontrole spuštanja na nizbrdici (HDC).

Pokrovitelji: Vlada  TK
Sponzori: Telemach, Junuzović-Kopex, Sarajevo osiguranje, Sparkase Leasing.
Prijatelji projekta: Privredna komora TK, Elektroprivreda BiH, Terassit Insulation, Boms-Expo, Imperio…
Partner projekta: Bingo City Center.
Rezervišite termin i dobrodošli.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button