Autoshow week

Prvi Škodin SUV na ASW 2017
Promjena ideje mobilnosti i idealan automobil za zemlju sa prekrasnim planinama i ovakvim putevima je pravi izazov. Koji automobil/motor odabrati ? Koju verziju izabrati? Koja je najbolja, koja najjača a koja najbolja ponuda, sve na jednom mjestu (www.tuzla-autoshow.ba).

Čak i kada su automobili u pitanju, proširenje porodice je značajan trenutak. Ako se izuzme skromni pokušaj sredinom šezdesetih, Škoda u svojoj familiji nikada nije imala auto za sve namjene i terene, tipa SUV, kako se to danas moderno naziva.

Zato predstavljanje modela „kodijak“ spada u red najvažnijih događaja u skorijoj istoriji češkog proizvođača. Jedan takav na tuzlanskom Autoshow Weeku predstaviće firma Cosmos Commerce.

Kodiaq izgleda dominantno, kao Superb na steroidima. Zasluga je to i atraktivno dizajniranih svjetlosnih sklopova, ali i šminkerskih alu naplataka od 19 cola

Mišićava karoserija dobro se ponaša u zavojima, a vozačkim entuzijastima se uz doplatu nudi se i prilagodljivi ovjes DCC sa šest programa vožnje (Normal, Eco, Sport…)

Uz pod udaljen 19 centimetara od podloge te pogon 4×4 riješen pomoću spojke Haldex češki SUV spreman je i za ozbiljnije izlete izvan asfalta

Pokrovitelji: Vlada TK
Sponzori: Telemach, Junuzović-Kopex, Sarajevo osiguranje, Sparkase Leasing.
Prijatelji projekta: Privredna komora TK, Elektroprivreda BiH, Terassit Insulation, Boms-Expo, Imperio…
Partner projekta: Bingo City Center.
Rezervišite termin i dobrodošli.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button