Crna hronika

Nesreća u BiH: “Djevojka je mahala iz auta, kad sam prišao vidio sam šta je problem” FOTO
Jutros nešto prije sedam sati u mjestu Vinac u opštini Jajce dogodila se saobraćajna nesreća. Tom prilikom vozačica “golfa 4” sa vozilom je završila pored ceste. Srećom pa su savjesni vozači brzo pritekli upomoć.

“Vidio sam da je zastoj na putu i pored prevrnut automobil. Izvadio sam mobitel da uslikam, kad sam ugledao da djevojka iz automobila maše i zove upomoć. Odmah sam istrčao, a kada sam došao do automobila nastao je problem. Zbog udara se vrata nisu mogla otvoriti. Nekako sam ih upio odvaliti i izvuči djevojku napolje. Srećom pritrčao je i vozač autobusa koji je preuzeo djevojku i na kraju je sve dobro završilo”, govori nam Avdo Jašarspahić, vozač kakanjske firme “MGM Farm”.

“Zbog prirode posla često sam na cesti i svašta sam vidio. Nadam se samo da će primjeri kao što je ovaj biti veliko upozorenje za vozače da voze opreznije zbog vlastite i sigunosti ostalih vozača”, kaže hrabri Kakanjac.

Vozačica automobila vozilom hitne pomoći prevezena je u bolnicu, a prema prvim informacijama prošla je sa lakšim tjelesnim ozljedama.

 

 

Izvor: fokus

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button