BiHCrna hronika

Nasilnik hara Bijeljinom: Napada nožem djevojčice, djeca drhte od straha…

U Bijeljini kraj kanala Dašnica jučer je duševno bolesni muškarac iz Ugljevika N.B. (30), prema riječima očevidaca, verbalno napao tri djevojčice starosti od 12 do 14 godina, a onda je na njih nasrnuo nožem, saznaje BN televizija. Djevojčice su uspjele da se otrgnu iz ruku nasilnika i pobjegnu.

Kako saznaje BN televizija, tri djevojčice su bezbrižno, ulicom Kulina bana u Bijeljini, išle u školu i iznenada na njih je nasrnuo mladić i prijetio im nožem- piše Hayat.

 Djeca su, prema tvrdnjama očevidaca, doživjela šok, vrištale su i dozivale pomoć. Na sreću, pomogle su komšije da ne dođe do fatalnog ishoda.

 – Počeo je da galami, da psuje majku. Uhvatio je jedno dijete za kragnu. Djevojčice su vrištale… – , rekao je očevidac Dragiša Veselinović, koji radi u obližnjoj autopraonici. Dalje navodi da je napadač u ruci imao nož i da je na njega zagalamio.

 – Zagalamio sam na njega, a on je potrčao, preskočio ogradu, ušao u kuću i zaključao se. Na poziv, policija je za nekoliko minuta došla i napadač je priveden – , priča očevidac Dragiša Veselinović.

Otac jedne od djevojčica kaže da je bilo strašno, da su djeca drhtala od straha.

 – Kažu da je duševni bolesnik, ali meni nije tako izgledao, ali i ako jeste pitam se da li ova država ima ikakvu adekvatnu ustanovu da ih skloni sa ulice i zaštiti našu djecu – , pita vidno potresen roditelj.

U policijskoj upravi BN televiziji je rečeno da se radi o licu čiji su inicijali N.B. romske nacionalnosti koji je došao u Bijeljinu ocu u posjetu.

 Nakon intervencije policije, kolima Hitne pomoći mladić, koji je duševni bolesnik, prevezen je u bijeljinsku bolnicu.

Prema riječima očevidaca, ovo nije prvi put da isti nasilnik napada prolaznike i komšije.

Izvor: BUKAKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button