BiHCrna hronika

Nasilnik hara Bijeljinom: Napada nožem djevojčice, djeca drhte od straha…U Bijeljini kraj kanala Dašnica jučer je duševno bolesni muškarac iz Ugljevika N.B. (30), prema riječima očevidaca, verbalno napao tri djevojčice starosti od 12 do 14 godina, a onda je na njih nasrnuo nožem, saznaje BN televizija. Djevojčice su uspjele da se otrgnu iz ruku nasilnika i pobjegnu.

Kako saznaje BN televizija, tri djevojčice su bezbrižno, ulicom Kulina bana u Bijeljini, išle u školu i iznenada na njih je nasrnuo mladić i prijetio im nožem- piše Hayat.

 Djeca su, prema tvrdnjama očevidaca, doživjela šok, vrištale su i dozivale pomoć. Na sreću, pomogle su komšije da ne dođe do fatalnog ishoda.

 – Počeo je da galami, da psuje majku. Uhvatio je jedno dijete za kragnu. Djevojčice su vrištale… – , rekao je očevidac Dragiša Veselinović, koji radi u obližnjoj autopraonici. Dalje navodi da je napadač u ruci imao nož i da je na njega zagalamio.

 – Zagalamio sam na njega, a on je potrčao, preskočio ogradu, ušao u kuću i zaključao se. Na poziv, policija je za nekoliko minuta došla i napadač je priveden – , priča očevidac Dragiša Veselinović.

Otac jedne od djevojčica kaže da je bilo strašno, da su djeca drhtala od straha.

 – Kažu da je duševni bolesnik, ali meni nije tako izgledao, ali i ako jeste pitam se da li ova država ima ikakvu adekvatnu ustanovu da ih skloni sa ulice i zaštiti našu djecu – , pita vidno potresen roditelj.

U policijskoj upravi BN televiziji je rečeno da se radi o licu čiji su inicijali N.B. romske nacionalnosti koji je došao u Bijeljinu ocu u posjetu.

 Nakon intervencije policije, kolima Hitne pomoći mladić, koji je duševni bolesnik, prevezen je u bijeljinsku bolnicu.

Prema riječima očevidaca, ovo nije prvi put da isti nasilnik napada prolaznike i komšije.

Izvor: BUKAKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button