KulturaSuper vodič - Gdje izaći

Mart u BKC TK: Zike Sokolović, Goran Karan, Dame biraju….

Bosanski kulturni centar TK u mjesecu martu 2018. godine pripremio je bogat i raznovrstan programski sadržaj, od izložbi, koncerata, promocija knjiga, predstava i drugih aktivnosti za sve uzraste posjetilaca.

Već u subotu. 3. marta sa početkom u 11 sati, tu je iznenadjenje za najmlađe. Na sceni BKC-a biće izvedena predstava “Spužva Bob – Čarobna pustolovina”.

Isti dan od 20 sati biće prikazana još jedna Hit komedija “Crnogorac u krevetu”. U predstavi igraju: Peđa Šuškanović i Ana Šimundža Selski.

Za Dan žena Bosanski kulturni centar TK obradovaće dame sa dva vrhunska događaja. Riječ je o koncertu Gorana Karana, hrvatskog pjevača zabavne muzike izuzetnih glasovnih mogućnosti. Koncert će se održati 7. marta sa početkom u 20 sati.

Predstava “Dame biraju” osvojila je već srca ženske publike što govori činjenica da je na svakom prikazivanju ove predstave velika sala BKC-a ispunjena do posljednjeg mjesta. Predstava će biti odigrana u četvrtak, 8. marta u 20 sati. Glumačku postavu čine: Emir Fejzić, Adnan Goro, Sanjin Arnautović, Davor Sabo, Mak Čengić, Nancy Abdel Sakhi i Dalibor Brkić.

Za kraj marta predviđeno je izvođenje predstave “Cabares, Cabarei” legendarnog glumca Zijaha Sokolovića. Predstava će biti izvedena na sceni BKC-a 20. marta sa početkom u 20 sati. Radi se o kultnoj monodrami i životnoj komediji Zijaha Sokolovića, koja se na daskama koje život znače izvodi već 25 godina.

Za sve događaje ulaznice se mogu kupiti u Marketing službi BKC-a i u CD shopu “Mido” na Korzu. Sve informacije i rezervacije na kontakt telefon: 035/311-070.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button