Zanimljivosti i zabava

Prodaje djevičanstvo: ‘Bolje ga izgubiti ovako nego na tulumu’Hitno mi je potrebno 50.000 grivnja (oko 3160 KM) i zato prodajem svoje djevičanstvo pravome muškarcu, napisala je u oglasu u lokalnim novinama 18-godišnja Ukrajinka, piše Daily Mail.

Oglas je osvanuo u dnevnom glasilu grada Melitopola na jugoistoku Ukrajine.

Možda će Vas zanimati i:

– Djevičanstvo ću ionako izgubiti, prije ili kasnije. Bolje onda da to učinim na ovakav način nego na nekom pijanom tulumu – pojasnila je tinejdžerica koja se predstavila kao Yulia. Zvučni oglas pod naslovom ‘Djevičanstvo na prodaju’ objavljen je uz oglase o kojima ljudi potražuju umjetnine i razno razne usluge.

– Dražesna djevojka, 18 godina, učenica. Dat ću svoje djevičanstvo ozbiljnom muškarcu koji je voljan dati 50.000 grivnja. Naći ćemo se u Melitopolu na mjestu po mojem izboru – napisala je u objavi uz fotografiju na kojoj joj se ne vide oči i dodala kako joj novac ne treba za zabavu i besciljno trošenje već za ‘dobru stvar’. Zainteresirani joj se trebaju javiti putem Skypea.

Novinarima je kazala kako će otići i na pregled ako potencijalni ‘sponzor’ to zatraži kako bi mu dokazala da je djevica.

– Bila sam u vezama, ali s dečkima nisam spavala. Ovo nije natjecanje. Pristat ću na seks s muškarcem koji mi prvi bude odgovarao – kazala je Yulia.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button