Sport

(VIDEO) Maguire napravio grešku, Onana mu održao lekciju na terenu










U prijateljskom meču između Manchester Uniteda i Borussije Dortmund viđena je jedna izuzetno zanimljiva situacija u kojoj je novi golman Crvenih đavola André Onana burno reagovao na grešku štopera Harryja Maguirea i tako mu pokazao šta misli o njegovom potezu.

I dok je u prošlosti Maguire pravio velike greške na štetu Manchester Uniteda, u kojima tada prvi čuvar mreže Crvenih đavola David De Gea nije imao reakcije prema engleskom štoperu, Onana je odmah pokazao šta misli o takvom njegovom načinu igre te mu je jasno stavio do znanja da u budućnosti neće trpiti i šutjeti na njegove nepromišljene greške.

Možda će Vas zanimati i:

Nakon jedne greške, u kojoj je Maguire jako loše reagovao na pritisak i presing igrača Borussije Dortmund, nakon čega je uslijedio brzo kontranapad Milionera i velika šansa pred golom Uniteda, Onana je odmah dotrčao do Maguirea i bez previše ustručavanja mu održao lekciju o onom što je uradio.


Maguire je na terenu proveo nešto više od 60 minuta, a umjesto njega u drugom poluvremenu na teren je ušao Evans. Ovaj engleski štoper nedavno je izgubio kapitensku traku u Manchester Unitedu, a novi lider svlačionice Crvenih đavola je Bruno Fernandes.

Što se tiče Maguirea, engleski mediji već mjesecima pišu o njegovom odlasku iz kluba, no postoje jasni zahtjevni čelnika kluba koliko novca je potrebno da bi pristali na prodaju ovog igrača.



Izvor
klix.ba

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button