LifestyleZanimljivosti i zabava

FOTO: Srbijanska sexy policajka pomutila mozgove muškarcima – Uhapsi me!Vjerujemo da je veliki broj muškaraca u jednu od svojih fantazija uvrstio i seksi policajke, pa ako su nekada imali priliku da ih upoznaju, sigurno nisu propustili priliku da je šarmiraju, piše telegraf.rs.

Za one koji ne da znaju da u policiji ima itekako zgodnih službenica, nisu vidjeli Lidiju Takač, zgodnu plavušu za kojom na Instagramu uzdiše veliki broj muškaraca.

Lidija je možda još uvijek neotkriveni “dragulj” za one koji vole žene u uniformama, i ima nešto više od 6.000 pratilaca, ali vjerujemo da će broj njenih obožavalaca sve više rasti.

Zanimljivo je i to da Lidija prati samo 69 ljudi, a na tom spisku našla se i jedna poznata dama – Nataša Bekvalac, prenosi telegraf.rs.

Lidija svakodnevno svoje pratioce obraduje novom izazovnom fotgrafijom, a ne zna se da li je više vole u uniformi ili civilu. Kako god, izgleda da je muškarcima podstaknuta mašta kada je ova dama u pitanju, pa ispod svake objave osvane komentar koji je u skladu sa njenom profesijom:

  • Uhapsi me.
  • Ma kad je ovakva nek piše kazne, nek hapsi, nek bije.
  • Allooo privodiš li ti šta u tu ‘gajbu’.


Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button