Svijet

“Flekica”: Ovo je razbojnik koji je zbog 160 KM pucao djevojci u glavu
Miloš Srebrić (35), na fotografiji, je pljačkaš koji je smrtno ranio studentkinju Kristinu Kaplanović (19). Viši sud u Beogradu odredio mu je pritvor, sumnjiči se da je 25. maja prilikom pljačke pumpe u Velikom Mokrom Lugu ubio radnicu i tužilaštvo je protiv njega pokrenulo istragu.

Srebrić se od petka nalazi u Centralnom zatvoru, pošto mu je određen jednomjesečni pritvor. Na teret mu se stavlja teško ubistvo, a pritvor mu je određen da ne bi uticao na svjedoke, kao i da ne bi ponovio krivično djelo, piše Blic.

Srebrić na licu ima biljeg zbog čega mu je nadimak “Flekica”, zato je i vezivao maramu preko lica tokom zločina u Velikom Mokrom Lugu.

Inače, Srebrić je do sada nekoliko puta hapšen i osuđivan. U zatvoru je proveo osam godina zbog razbojništava, teških krađa i trgovine narkoticima.

On je uhapšen prošle sedmice nakon višemjesečne potrage, pod sumnjom da je prilikom pljačke pumpe u naselju Veliki Mokri Lug, uz upotrebu vatrenog oružja, počinio razbojništvo i tom prilikom teško ranio Kaplanovićevu, koja je od zadobijenih povreda preminula četiri dana kasnije.

Iz pumpe je, podsjećamo, ukrao oko 10.000 dinara (oko 160 maraka).Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button