Zanimljivosti i zabava

Prodavnica traži profesionalnog masturbatora/icu za plaću od 60.000 KM godišnje


Britanski seks-shop u velikoj je potrazi za novim zaposlenikom koji će profesionalno testirati seksi igračke. Raspisali su konkurs za novog kolegu ili kolegicu koji će biti zaposlen na puno radno vrijeme. Za posao profesionalnog masturbatora nude godišnju plaću od 60.000 KM, privatno zdravstveno osiguranje, plaćeni godišnji i popust u fitness centru.
– Jeste li ikad sanjali da vas plaćaju za testiranje seksualnih igračaka? Vodeći internetski dućan za odrasle LoveWoo ima ponudu za vas? Naša raznolika ponuda sastoji se od seksi igračaka, donjeg rublja, igrica i mnogo više od toga. Tražimo nekoga ko će biti odgovoran za iskreno ocjenjivanje određenih proizvoda – piše u njihovom oglasu.
Sretnik koji dobije posao, imat će zadatak ocjenjivati seksualne igračke, donje rublje i igrice. Sve predmete dobit će od trgovine, isprobat će ih i zatim odlučiti koji proizvodi su jako seksi, što bi se moglo učiniti da se poboljša njihova atraktivnost i na kraju dati osobnu preporuku.
Izvještaj će morati biti napisana jako detaljno, objavljena na društvenim mrežama, a ovisi o zadatku novi će kolega morati snimati i video. Naglasili su izvan spavaće sobe.
Osim izvještaja o proizvodima u ponudi trgovine, budući zaposlenik morat će odgovarati na upite kupaca, pisati jasne i zanimljive priče sa savjetima o proizvodima, savjetima za kupnju.
Uz dio posla koji je individualan (isprobavanje seksi igračaka i pisanje izvještaja) kandidat ima obvezu sastajati se s ostatkom kolektiva, na kojima će prolaziti obuku. Budući zaposlenik radit će pet dana sedmično, a tri u uredu.
Iz prodavnice su naveli osobine njihova idealnog kandidata: marljiv i entuzijastičan, otvorena uma i dobrog smisla za humor. Bitna im je i izgled, traže lijepog kolegu. A važno im je i da je iskren te da razmišlja kao kupac.
Uz to mora imati iznimne verbalne i pismene vještine, preferiraju one koji su do sada već objavljivali svoje radove. Mole kandidate da uz zahtjev za posao prilože i svoje do sada objavljene radove (pisane i video). Osim toga potrebno mu je i znanje uređivanja web-sadržaja.
Iz prodavnice traže od kandidata da uz životopis pošalju primjer recenzije seksi igračke te ako žele video, u kojem moraju navesti zašto su baš oni idealan kandidat, konkurs traje do 15. septembra.
Izvor: avaz


Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button