Tuzla

Velika potraga na Biokovu: Za nestalim Tuzlakom traga 30-ak spasitelja, GSS i vojni helikopter

Još nema ni traga bosanskohercegovačkom državljaninu Igoru Davidoviću iz Tuzle nestalom u nedjelju na Biokovu poviše mjesta Podaca na Makarskoj rivijeri, a u potragu se, nakon GSS-a danas uključila i letačka posada Eskadrile transportnih helikoptera Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane.

Ministarstvo obrane priopćilo je da je letačka posada vojnog helikoptera Mi-8 MTV potporu u potrazi za tom nestalom osobom HGSS-u pružala i u nedjelju.

Možda će Vas zanimati i:

Ovo je jedanaesta akcija potrage i spašavanja u ovoj godini u kojoj su sudjelovale letačke posade Eskadrile transportnih helikoptera, kažu u MORH-u.

HGSS je prije objavio kako u potrazi za nestalim državljaninom BiH, koja traje od nedjelje kod mjesta Podaca, sudjeluju 32 spašavatelja iz Makarske, Splita i Dubrovnika te kolege iz bosanskohercegovačke Gorske službe spašavanja iz Posušja, Mostara, Gruda, Širokog Brijega i Sarajeva.

Ističu kako je pretraga po zahtjevnom brdovitom terenu Biokova uz vrlo visoke temperature iznimno teška piše Slobodnadalmacija.hr.

 Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button