Lifestyle

Hit Tours putovanja za Dan državnosti BiH: Osjetite čari Krakova i Budimpešte










Povodom 25. novembra, Dana državnosti BiH, putnička agencija Hit Tours Tuzla organizuje višednevna putovanja po srednjoj Evropi, tačnije u Krakow (Poljska) i Budimpeštu (Mađarska).

KRAKOV

Na put za Krakov (3 dana/2 noćenja) kreće se u četvrtak, 24. novembra u 16 sati ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu, a sa glavne autobuske stanice u Tuzli u 19 sati. Povratak je u nedjelju, 27. novembra.

Autobus ide rutom BiH – Hrvatska – Mađarska – Poljska, a planiran je obilazak Auschwitza i Wieliczke uz posjetu najvažnijim kulturno-historijskim spomenicima.

Cijena aranžmana je 185 KM, a on uključuje: prevoz modernim turističkim autobusom, smještaj u Krakovu u hotelu sa 3 zvjezdice u dvokrevetnim sobama, posjete i obilaske prema programu, vodičku službu i cjelokupnu organizaciju putovanja, besplatno korištenje fitnesa, teretane, bazena, saune, WI-FI signala u hotelu…

BUDIMPEŠTA

Na put za Budimpeštu (3 dana/2 noćenja) kreće se iz Tuzle u četvrtak, 27. novembra u 23 sata, dok je povratak planiran u nedjelju, 27. novembra.

Autobus ide rutom Tuzla – Osijek – Budimpešta, a planirana je posjeta najvažnijim kulturno-historijskim spomenicima.

Cijena aranžmana je 149 KM, a on uključuje: prevoz modernim turističkim autobusom, dva noćenja sa doručkom u hotelu sa 4 zvjezdice u centru Budimpešte, posjetu shopping centru Arena u Budimpešti…



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button