Crna hronikaSvijet

(VIDEO) ZASTRAŠUJUĆA NESREĆA U METROU: Voz vukao ženu zaglavljenu na vratima!

Nesvakidašnja nezgoda zabilježena je u metrou u italijanskoj prijestolnici. Na snimku sa podzemne metro stanice Termini vidi se kako su vrata priklještila ženu, a iako su ostali putnici dozivali pomoć, voz je vukao ženu do sljedeće stanice.

Nesretna četrdesettrogodišnja Beloruskinja Natalya Garkovich je nosila torbu u desnoj ruci u trenutku kada je ušla u voz. Ona se, međutim, ubrzo predomislila i zakoračila unazad, kada su je vrata pri zatvaranju priklještila.

Možda će Vas zanimati i:

Voz ju je potom povukao za sobom, na opšte užasavanje ljudi na stanici. Nekoliko njih bezuspješno je pokušalo da je izvuče i da skrene pažnju mašinovođi šta se događa.

Natalya je, na sreću, uspjela da preživi priljubivši se uz voz što je više mogla, dok su putnici u vagonu na sve načine pokušavali da joj pomognu. Jedan od njih je pokušao da zaustavi voz povlačeći sigurnosnu kočnicu, ali bez uspjeha.

Putnici su, u nekom trenutku, na silu uspjeli da otvore vrata pa je nesrećna ženu upala u vagon.

Voz se zaustavio tek na sljedećoj stanici i tada je mašinovođa shvatio šta se dogodilo. Potom je zaustavio saobraćaj na stanici i pozvao spasioce.

Natalya je hospitalizovana sa teškim povredama, zbog kojih je imala operacije karlice i lica.

Advokat mašinovođe izjavio je da je njegov klijent potpuno poražen ovim događajem. Mašinovođa je suspendovan i protiv njega se vodi istraga.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=57&v=FGNUhHEByAs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button