Crna hronikaSvijet

Majka, u nastupu “narcističkog” bijesa, u kadi udavila blizance













Majka iz Kenta u Velikoj Britanija  koja je udavila blizance dobivene vještačkom oplodnjom osuđena je na 10 godina zatvora, prenosi ”Mirror”.

Nakon što ju je napustio muže, Samantha Ford (38) ubila je 23-mjesečne blizance Jakea i Chloe u kupatilu, a potom pokušala izvršiti samoubistvo tako što je svoj automobil pri brzini od 100 kilometara na sat “zakucala” u zadnji dio jednog kamiona.

Ona je kasnije u policiji kazala: “Ubila sam svoje bebe, molim vas, pustite me da umrem.”

Njen advokat tvrdi da pati od “katastrofalnog nivoa akutne depresije”, što je dovelo do toga da vjeruje kako ona i djeca moraju umrijeti.

Psihijatri koje je angažirao tužilac navode kako je pretjerivala s bolešću i dodaju kako je djecu ubila u nastupu “narcističkog” bijesa.

Poslije ubistava, majka je tvrdila kako je čula glasove koji su joj govorili da ubije svoju djecu. Dok je bila u ustanovi za duševne bolesti, bila je fokusirana na bivšeg muža i željela je da zna pati li.

Otac blizanaca, koji su rođeni 2017, bio je na izricanju presude.

Prvih 10 godina braka Fordovi su živjeli u Kataru. Ona je bila nezadovoljna povratkom u Veliku Britaniju, pa je brak postepeno bivao sve lošiji. U novembru prošle godine su se razveli

Izvor: Fokus.ba



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button