Tuzla

MJESECIMA NEMA POMAKA: Rupa na plafonu zgrade u tuzlanskom naselju Zlokovcu i dalje prijeti prolaznicima!

Već neko vrijeme pratimo situaciju i vidimo – ništa se ne mijenja, ne smanjuje se ugrožavanje sigurnosti građana, svih koji žive tu i slučajnih prolaznika. A, mediji su već pisali o ovom problemu.

O čemu pričamo?

Možda će Vas zanimati i:

Jeste li ikada prošli onom ulicom prema zgradi Elektrodistribucije u Tuzli i vidjeli zgradu koja je zapravo novogradnja? Jeste, naravno! Da li ste vidjeli kakvoj opasnosti je izložen svako ko kroči ka prolazu koji vodi i ka stambenom dijelu, ali i poslovnim prostorima?

Povezano : FOTO: OPREZ!!! Obrušio se plafon zgrade u naselju Zlokovac!

Još davno se u jednom dijelu, na samom početku tog prolaza, otkinuo dio plafona, nakon čega je ostala velika rupa s mnogo ostataka koji su ostali visiti i prijetiti prolaznicima. Kako je vrijeme prolazilo, rupa se širila, a ono kako sada izgleda je zaista užasavajuće i alarmantno.

Nekoliko metara od tog otvora, stvorio se još jedan, ispod kojeg i dalje stoji velika hrpa otpada.

Oni koji žive u ovoj zgradi sigurno znaju za ovaj problem i eventualno izbjegavaju prolaziti ovim dijelom, ali šta je sa svima koji noću prođu ovdje, ne znajući za ovu opasnost? Da li ćemo čekati da neko završi u Hitnoj pomoći razbijene glave ili s još kobnijim posljedicama?

Pogledajte fotografije, sve će vam biti jasno :Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button