Lifestyle

Slastičarna “LOKUM” Tuzlacima i Tuzlankama otvorila svoja vrata: Posjetitelji uživali u besplatnim baklavama i sladoledima! (FOTO)
U Bingo City Centru u Tuzli, pred velikim brojem naših sugrađana, kako mlađih, tako i nešto starijih, danas je svečano otvorena Caffe Restoran Slastičarna “LOKUM”.

“LOKUM” je na dan otvaranja za sve posjetitelje priredio sjajnu zabavu. Uz takmičenja za djecu, nagrade i besplatnu baklavu i sladoled, Tuzlaci i Tuzlanke mogli su uživati.

Možda će Vas zanimati i:

“Probali su naše tradicionalne specijalitete spravljene kroz recepture koje ljubazno osoblje “LOKUMA” svakodnevno dovodi do savršenstva. Dakle, radi se o autohtonoj bosanskoj kuhinji sa prizvukom turskih i svjetskih specijaliteta i delicija”, rekao je za Kameleon direktor “LOKUMA” Jakup Balta.

“Ima gužve, cijelo jutro ljudi dolaze. Tu je mnogo djece jer smo za njih organizovali prateći zabavni program kao što su predstave. Tu su glumci i klaun koji dijele balone”, rekla je za Kameleon Alisa Mulahmetović, asistentkinja u “LOKUMU”.

Današnja zabava traje do večernjih sati. Inače, radno vrijeme “LOKUMA” bit će od 9 do 22 sata, kada se i zatvara Bingo City Centar.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button