SvijetZanimljivosti i zabava

Holivudska legenda: Ovaj čovjek glumio je beskućnika u više od 100 hit filmova










Robin Williams ga je jako volio, George Clooney pretvarao se da ga ne poznaje, ali samo se šalio. Whoopi Goldberg, Johnny Depp, Jeff Bridges i Pierce Brosnan jednostavno ga obožavaju. Ko je ovaj tajanstveni holivudski insajder?

Ko je Radioman?

Čovjek koji je u Hollywoodu poznat kao Radioman glumio je beskućnika u više od 100 filmskih hitova, a ime je dobio zbog radija koji nosi oko vrata.

Radioman, pravim imenom Craig Castaldo, čovjek je iz pozadine koji se pojavio u brojnim holivudskim filmovima, a njegova nevjerojatna priča ponovo je počela kružiti TikTokom.

Najpoznatiji holivudski beskućnik

Otok Shutter, Cura na zadatku, Vilenjak i Dva tjedna za ljubav samo su neki od filmova u kojima je glumio. Sprijateljio se s velikim holivudskim imenima poput Toma Hanksa, Georgea Clooneyja i pokojnog Robina Williamsa, a Whoopi Goldberg jednom ga je čak vodila na Oscare.

Al Pacino, Radio Man - Radio Man Photos - Zimbio

Ne smatra se zvijezdom

Radioman je u jednom intervjuu izjavio kako je njegov dom New York, a sebe ne smatra nikakvom zvijezdom, već običnim beskućnikom: “To sam samo ja, Radioman. Ne volim kad me nazivaju filmskom zvijezdom. Ljudi me pogledaju i kažu: Ah, da, propalica.”

Zadirkivao Brucea Willisa

Radioman kaže kako se sjeća razdoblja dok je bio beskućnik u kojem je često zadirkivao filmske zvijezde kad bi ih ugledao na ulicama New Yorka, između ostalih i Brucea Willisa.

“Rekao sam: Hey, Bruce! Mislim da tvoj film izgleda kao crtić!” izjavio je za The Star.

Radioman je postao tolika holivudska legenda da se o njegovoj nevjerojatnoj priči snimio i dokumentarac.

Radioman je otkrio i zašto voli glumiti. “Jednostavno volim biti glumac, volim ljude. Volim što se događa u filmskoj industriji. Plus, dobijete besplatnu hranu…”

 



Izvor
Index.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button