LifestylePreporučujemo

TUZLA – Otvara se “LOKUM”: Jedinstveni ugođaj uz domaće autohtone specijalitete!
Caffe Restoran Slastičarna “LOKUM” i u Tuzli! Ove subote, 15. jula 2017. godine dođite na svečano otvaranje “LOKUMA” koji se nalazi u Bingo City Centru.

Ako se kao mjerilo uzme odnos cijena, kvalitete, brze i prfesionane usluge, te jedinstvenog ugođaja koji pruža, “LOKUM” je najbolji izbor za vas i vašu porodicu.

Možda će Vas zanimati i:

“Brzo, profesionalo, te prije svega jako ljubazno i nasmijano osoblje, pobrinut će se za svaku vaš kulinarsku želju. Nudimo vam široku ponudu jela sa velikim prizvukom turskih i svjetskih specijaliteta, kao i našu autohtonu bosansku kuhinju, što čini našu ponudu zaista jedinstvenom”, ističu iz “LOKUMA”, te dodaju:

“Kada nas jednom posjetite i probate naše specijalitete, postat ćete naš stalan i prije svega zadovoljan gost. Pružit ćemo vam jedinstveno iskustvo kroz svoje recepture koje svakodnevno nadopunjujemo do samog savršenstva, sve u cilju, kako bi smo upotpunili vaš ugođaj.”

Svečano otvaranje je u subotu, 15. jula u periodu od 11 do 20 sati. Za sve posjetitellje obezbijeđeni su BESPLATNA baklava i sladoled, te cjelodnevna zabava i takmičenja za djecu.

DOBRODOŠLI U “LOKUM”! Vidimo se!Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button