Sport

Vlado Jagodić: Ovo je neoprostivo, bijesan sam!

Tuzlanska Sloboda i tojšićka Sloga odigrali su danas neriješeno 1:1 na stadionu Tušanj u jednoj zanimljivoj pripremnoj utakmici.

Iako je Sloboda prakitčki nastupila sa drugim timom, trener Tuzlaka Vlado Jagodić nakon utakmice nije bio zadovoljan prikazanom igrom .

“Čestitam Slogi na odličnom otporu. Očigledno je da je ova grupa igrača koja je počela utakmicu već u razmišljanju da su možda čak i starteri. Ovo je neoprostivo i naravno da sam bijesan, ali to je naša unutrašnja stvar. Tražio sam od igrača da ponove pristup kao i na utakmici protiv Šujice na Kupresu kada smo pobijedili 19:0. Oni to nisu ponovili ni 5 posto”, rekao je Jagodić u razgovoru za Kameleon.

Jagodić ističe kako ga raduje povratak Sulejmana Krpića u tim.

“Krpić je u solidnom stanju, to je pokazao na Kupresu kada je za 15 minuta dao tri gola. On je prije 20-tak dana imao i takmičarske utakmice u AIK-u. Od njega očekujem nastavak golgeterskog ritma i u novoj sezoni. Ono što mene trenutno zabrinjava je to da li će do subote stići njegova potrebna papirologija”, dodao je strateg Crveno-crnih.

Sloboda u subotu igra “generalku” protiv Mačve iz Šapca. Utakmica se igra na Tušnju od 17.30 sati. Trener Jagodić kaže da će njegova ekipa maksimalnu ući u ovu utakmicu i smatra da će susret treba da bude takmičarskog karaktera.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button