SvijetZanimljivosti i zabava

Medvjed upao na dječji rođendan i nasrnuo na – mufffine










Kad vam najave gosta iznenađenja na dječjem rođendanu, ljudi obično očekuju mađioničara ili klauna. Ne i medvjeda.

No, ponekad je stvarnost zabavnija od bilo kakve mašte, pa je jedan dječak dobio sve: proslavu rođendana i neočekivanog gosta koji je nasrnuo je muffine.

Naime, na jednoj rođendanskoj zabavi u američkoj saveznoj državi Connecticut iz šume je izašao crni medvjed. U prvi mah ga nitko nije vidio, no onda se netko od uzvanika, privučen zvukom, okrenuo i vidio medvjeda kako jede slastice. Vrisnuo je, pa su svi pogledali što se događa.

Videći nepozvanog gosta, svi su otišli u kući. Potom su odrasli vikali, nastojeći preplašiti medvjeda. On se u međuvremenu sam poslužio slasticama, a zanimljivo je kako je pojeo samo kolače, ništa drugo. Očigledno je pravi ovisnik o slatkišima, koji je došao privučen baš njihovim mirisom.

Nakon što je pojeo svoje, otišao je. Ljude nije ni pogledao, na buku nije reagirao i očigledno nije došao napraviti nikakvu štetu niti bilo koga ozlijediti. Zanimala ga je, kao i inače sve divlje životinje koje se približe ljudima, samo hrana.

Majka malenog slavljenika kaže kako misli da je nekoliko dana kasnije vidjela istog medvjeda – iako ne može biti sigurna u to – da kopa po njihovom smeću u potrazi za nečim jestivim.

 

 

 



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button