Crna hronika

Dvije osobe teško povrijeđene u saobraćajnoj nesreći kod Konjica

Suvozač u vozilu “VW Passat” N.K., koje je također učestvovao u saobraćajnoj nesreći, zadobio je povrede neutvrđenog stepena i zadržan je na liječenju u bolnici u Konjicu.

PU Mostar u nedjelju se obratio M.D. i prijavio provalu u kuću na adresi Put spasa bb. Na mjesto događaja izašli su uposlenici policije te utvrdili da je nepoznati izvršilac nasilnim putem ušao u kuću i otuđio pištolj CZ kalibra 7,65.

Možda će Vas zanimati i:

Istog dana, PU Mostar obratio se N.Z.(1976.) i prijavio da je izvršena provala u kafić “Half time” koji se nalazi u sklopu dvorane na Bijelom brijegu. Tom prilikom iz unutrašnjosti je otuđena TV plazma, daljinski upravljač, laptop i prijenosni punjač.

Protekloga vikenda iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanskog kantona registrirano je 20 prijava.

Tokom istog razdoblja iz oblasti javnog reda i mira registrirano je šest prekršaja, a iz oblasti sigurnosti prometa 23 saobraćajne nezgode u kojima su dvije osobe zadobile teške ozljede, dok je pet osoba zadobilo povrede neutvrđenog stepena, navodi se u saopćenju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button