Sport

Radnički zakazao prozivku: Na Jošik stigla tri pojačanja

Ljetna pauza na fudbalskim terenima u našoj zemlji se polako završava. Takmičarski dio sezone u skoro svim rangovima počinje za nešto više od mjesec dana, a na održanom sastanku UO FK Radnički prozivka fudbalera je zakazana za nedjelju, 2. jula u 17.30 sati. Prozivku će izvršiti novi šef stučnog štaba, Ibrahim Crnkić, piše sodalive.ba.

Pred sam početak priprema nekoliko je provjerenih imena sa prostora naše općine već dogovorilo saradnju za narednu sezonu. Neki od njih su Asmir Mehić i Damir Murselović koji će uz povratnike u plavo-bijeli dres Adnana Šubića, Almira Redžića i Jasmina Jaranovića, svakako biti jedan od glavnih konkurenata za povratak u 1.l igu FBiH. Razgovori su obavljeni sa još nekoliko zvučnih imena, te je za očekivati da će do početka priprema igrački kadar biti kompletiran, a još uvijek je neizvjestan ostanak kapitena i najboljeg strijelca u prethodnoj sezoni Mirnesa Salihovića.

Možda će Vas zanimati i:

Što se tiče odlazaka, ekipu su za sada napustili Tarik Šahović, Elbis Šabić, Armin Imamović, Mladen Stjepanović, Lazar Kalajanović i Hasmir Salihović.

Pred navijačima i simpatizerima je svakako zanimljiva sezona u kojoj će se Radnički sastajati sa: NK Svatovac Poljice, NK Prokosovići, FK Budućnost Banovići, OFK Gradina Srebrenik, a cilj je već svima jasan: povratak u 1. ligu FBiH!

Izvor: sodalive.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button