Lifestyle

Suze, sreća, ljubav: Preemotivni video vjenčanja iz Koprivnice oduševio region


Početkom godine oduševio nas je nepokretni Nikola iz Mostara koji je ustao iz invalidskih kolica kako bi zaplesao na sestrinom vjenčanju. Ovaj izuzetan podvig hrabrog mladića izazvao je veliku pažnju korisnika društvenih mreža, a sada je nešto slično uspio da postigne preemotivni video sa svadbe Matije i Petre Mujkić.

Njih dvoje dolaze iz Koprivnice i prije nekoliko dana zavjetovali su se na vječnu ljubav. Nažalost, Matiji se život prošle godine zauvijek promijenio jer je poslije teške nesreće ostao u invalidskim kolicima.

Neće im biti lako i to je evidentno, ali to je upravo i suština svake ljubavi – prevazilaženje problema. Toga je svjesna i Petra, toga su svjesni svi dobri ljudi, piše Noizz.

Tokom videa u pozadini se čula pjesma „Ljubav nikad neće prestati” uz kadrove njih dvoje i gostiju. Svi su tokom ceremonije imali uplakane oči, uz neizmjernu sreću što prisustvuju ovako lijepom činu.

Dragi naši Petra i Matija, biti dio Vašeg predivnog svjedočanstva ljubavi i vjere bila nam je posebna čast. Hvala Vam na tome ! Davor i NIno

Posted by DvisioN on 23. Juni 2017Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button