Zanimljivosti i zabava

Sviđa ti se curina prijateljica i kako to riješiti?

Znate kako kaže ona stara: “kad kažem volim tvoju najbolju drugaricu!” tnnntnntntnntntntnnn i tako dalje i tako dalje. Pošto sam tip osobe koja gleda sve kroz pjesmu i ples, kad sam dobila mejl sa pitanjem, sjetila sam se baš te stvari i počelo mi je svirati! Ono kad te pjesma pogodi.

Cure ko cure, veze ko veze. Ide dok ide. No, ponekad stane kad se pojavi masa njenih frendica, a jedna od njih bude ona (nazovimo je Hana), koja se ponaša čisto flegma i ful joj je drago da ste skupa. A tebi odjednom postane krivo jer misliš da si s krivom osobom u vezi, a ne ti i Hana jer Hana je super cura, ne flertuje s tobom, ne gnjavi te čudnim temama, možeš normalno razgovarat s njom, ne trudi se oko tebe, što se tebi naravno sviđa! I naravno baš tebi za inat, ona se pojavljuje svugdje, susrećete se, slušaš o njoj stalo “Hana je položila engleski, Hana je kupila haljinicu, Hana je ispekla zahericu, Hana može doći doma kad hoće kad nema dečka…” ček!ček!ček! Sve lampice, blinkeri, hormoni, adrenalin ti skoči, a zemlja se prestane okretati.

OKE, svi bogovi ljubavi i nebeska tijela, prizovite ovog muškarca na zemlju! Hvala. Ne! Ne! Ne! Ne! i Neee! Ne smiješ imati posla s Hanom. Ona je super, ona je kul, ona voli igrat plejku, čitat, pisat, grudat se ma sve ono šta je tebi baš super. Ovo vam je ko reklama iz top shopa, ali ukoliko odmah shvatite da imate curu, nećete uništit prijateljstvo. Ali to nije sve, ukoliko to shvatite u što kraćem roku, nećete postat muški pig (engl. Pig-n.1.svinja). Ni vi ni mi ne želimo uništavati prijateljstva.

Znamo da je danas teško naći prave prijatelje. I ako tvoja cura to ima, nemoj to uništavati. Jer gle, mi cure nismo ko vi dečki. Vi se posvađate, pošorate, krv i zubi lete na sve strane. Za par dana ste na pivi i ono, špica vam je. Awesome dude! Mi nismo takve. Jednom kuja, za vijeke vijekova kuja. Kad frendica ukrade dečka, nema joj spasa. She`s damn bitch! Ne možeš otići s Hanom na kavu i reći joj: “gle ti se meni sviđaš iako sam ja sa tvojom najboljom frendicom.” U najboljem slučaju dobit češ šamar. U onom gorem slučaju otići će ti curi i sve ispričati.

Moguće su tri opcije:

  • a) ti ispadneš šupak
  • b) ona je lažljiva ljubomorna kučka
  • c) cura te ostavi, a Hana te više ni ne pogleda

Odaberi jedan odgovor i sigurna sam da ćeš pogriješiti!

Riješenje problema: jednostavno, makni se od Hane i izbjegavaj je. Kad ti cura počne pričat o njoj, prekini je pitanjem dali ćete uzet u Cinestaru nachose ili one ogromne kokice. Kad ti kaže da će doć Hana usred vaše kave da se vide, reci da hoćeš biti malo sam s njom. Ako hana ide s vama van, reci da si mislio ostat doma i gledat Big Bang Theory 3. sezonu. Smisli izgovor, izvuci se da ne vidiš Hanu-daleko od očiju,daleko od srca. Samo se makni od Hane. Slomljena srca i prekinuta prijateljstva nisu donijela nikome dobro.

Možda ti više i nije stalo do cure, u tom slučaju se makni od obje. Naći će se neka treća koja će imati baš sve. Možda za 5 godina sretneš Hanu u Mlinaru. Pitaj je kako je,ima dečka, kako ti je bivša (test da vidiš ako su si dobre). Dečki, pamtite, pišite, nikad ne uništavajte prijateljstva svoje cure zbog Hane. Sad vam se sviđa curina frendica, sviđat će vam se i Hanina frendica i od njene frendice frendica i tako u nedogled. Veze dolaze i odlaze. A prava prijateljstva i prave ljubavi ne.

Izvor: macho.rtl.hrKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button