Arhiva

Predstavljamo vam „Ogledalce“ – mjesto gdje vaše želje postaju stvarnost
Prije par mjeseci Tuzla je postala bogatija za jedan od najsavremenijih kozmetičko frizerskih salona u regionu – „Ogledalce“. Studio „Ogledalce“ je nastao kao prvo, kao ideja njegovih vlasnika Suade Husić  i Raifa Kalesića, koji su željeli da svoja dugogodišnja iskustva, koja su stekli u Švicarskoj i Austriji prenesu i u naš grad. Što su planirali, to su krajem prošle godine i ostvarili sa početkom rada studija „Ogledalce“.

  • Želja nam je bila da pored svog iskustva koje imamo, okupimo tim mladih ali prespektivnih ljudi, koji imaju znanje iz određene oblasti, ali žele stalno da ga unaprijeđuju. Naš je cilj da svakoga dana pomjeramo granice naših usluga, i da svi koji dođu kod nas dobiju „kraljevski tretman“ – rekao nam je Raif.

Tu želju vlasnika u stvarnost provodi ekipa mladih, ali već iskusnih kadrova.

Kozmetički tim, predvodi Radmila Pranjić, vrhunska fizioterapeutkinja i kozmetičarka. Osim klasične manuelne masaže sa aromatskim uljima, čokoladne masaže, sultan, anticelulit, energetske masaže … te raznoraznih tretmana lica poput regenerativnih, klasičnih ili anti-age tretmana, u studiju „Ogledalce“ možete osvježiti svoje lice i sa Oxygen tretmanom ili Kraljevskim tretmanom sa pravim 24 karatnim zlatom!

Japansko iscrtavanje obrva, depilacija pojedinih zona vašeg tijela, profesionalno šminkanje, nadogradnja ili geliranje noktiju, samo su dio bogate ponude ovoga mjesta.

Almir Plavšić i Elmedina Šljivić, predvode tim frizera „Ogledalce“. Mladi, ali cijenjeni i poštovani u svojoj branši, vaše želje pretvoriće u djelo, tako da mnogi korisnici njihovih usluga vole da kažu da oni nisu frizeri, nego umjetnici. Osim standardnih tretmana šišanja i oblikovanja kose, tu su i usluge nadogradnje (najkvalitetnijim ekstenzijama na tržištu) te održavanja i oporavka kose.

 I ima toga još, ali to ćemo prepustiti vama da sami otkrijete …

Frizersko-kozmetički studio “Ogledalce” nalazi na adresi Zlokovac C2 (do prodajnog salona Murex). Radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 8 do 19 sati, a nedjeljom od 9 do 18 sati.

Za više informacija i rezervacije termina možete pozvati 035/ 277 – 288 ili posjetiti njihovu web stranicu na adresi www.ogledalce.ba te na njihovoj oficijelnoj Facebook stranici/KozmetickofrizerskistudioOgledalce

Izgledajte lijepo i osjećajte se lijepo uz „Ogledalce“

Povezano :

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button