LifestyleTuzla

FOTO: Tuzla bogatija za novi MOZAIK 4 – ne propustite VEČERAŠNJE OTVARANJE, jer sve je BESPLATNO!
Tuzla je postala bogatija za jedan od najsavremenijih ugostiteljskih objekata u regionu. Veče druženja sa prijateljima i poslovnim saradnicima poslužilo je kao uvod u svečano otvranje MOZAIK-a 4, u subotu, 6. maja 2017. godine od 19 sati.

Svi posjetioci su složni u konstataciji da je Tuzli, upravo u strogom centru grada nedostajao jedan ovakav objekat. Možda ono što je najvažnije u ovom trenutku je to da je u ovom, novom MOZAIK-u, priliku za zaposlenje dobilo 50 radnika.

Možda će Vas zanimati i:

“Našim gostima nudimo bogat asortiman artikala po vrlo pristojnim cijenama. Više vrsta pizza, sendviča, salata, pekarskih proizvoda, sladoleda, kolača itd. Cilj nam je bio da spojimo pješačku zonu sa ovim objektom koji će siguran sam obogatiti turističku  ponudu Tuzle. Cijene su prilagođene trenutnoj situaciji u kojoj se nalazimo, jer nam je cilj bio da budemo pristupačni građanima. Raspolažemo najmodernijom svjetskom opremom. Ono je što je važno da smo samo u ovom objektu otvorili 50 novih radnih mjesta”, rekao je u obraćanju novinarima vlasnik lanca objekata “Mozaik”, Besnik Ismalili.

Povodom otvaranja novog objekta, ekipa MOZAIK-a vas poziva na najveću zabavu u gradu. Biće tu mađioničari, klovnovi, žongleri, ulični svirači, plesači … a sve je taj dan u MOZAIK-u 4 besplatno. Osim što vas taj dan besplatno darujemo najukusnijim delicijama iz naše kuhinje, podijelićemo i par hiljada raznih poklona za najmlađe.

Mozaik 4 se  nalazi u ulici Trgovačaka od br.2 – 4 (pješačka zona) u strogom centru Tuzle.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button