Lutka za Zaru! Pomozite djevojčici Zari da progleda!

Lutka za Zaru! Pomozite djevojčici Zari da progleda!

Godinama ih radim. Šijem ručno.
Stotine i stotine sam ih uradila. Ona je ukrasila dom svih onih koji su željeli da nam pomognu.
Ona je došla do srca svih, koji Zari žele prvi korak.
Radim ih od tkanine. Perem, peglam, crtam i kružim krugove. Potom šijem i sastavljam. Frizurica i crtanje lica su završni dio ove jedinstvene i prekrasne lutke.
Svaka je od divnih materijala, kombinovana od tri-četiri vrste i dezena. Svaka je unikatna. Ne postoje dvije iste.
Lutka Za Zaru je moj način da pokušam obezbjediti novac mojoj Zari za njenu petu operaciju. Prvu operaciju očiju. Prvu od mogućih dvije-tri. Zari je dobar i kvalitetan vid važan u njenom daljem liječenju i rehabilitaciji. Nažalost nakon velikih finansijskih obaveza koje smo morali ispoštovati, a sve za Zarin uspješniji napredak, nismo u mogućnosti ovu operaciju samo tako sami platiti.
Zato sam uradila 200 lutki koje prodajem da bismo obezbjedili novac za ovu operaciju.
Lutka za Zaru košta 15€ (30KM). Velika je i oduševljenje svih koji su je do sada kupili, govori o tome da je ona idealan poklon za nekoga od vas, a vama jedan lijep osjećaj da ste dio Zarine borbe.
One velike, a proste. Jer samo hrabri idu naprijed uprkos svim nevoljama.
Ukoliko poželite kupiti Lutku Za Zaru, pišite na stranicu “Zara ka zvijezdama” https://www.facebook.com/zarakazvjezdama/.
Zara ulazi u svoju dvanaestu godinu. Koliko sam sretna zbog toga, briga za njeno dalje liječenje i sve što je čeka odrastanjem, je ogromna. Da imam moć da u ovom trenutku prestanem ja hodati, a da ona krene, istog časa bih to uradila. Ali to su samo želje svakog roditelja, koje ostanu samo puste i neostvarene misli.
Jer kad izgubiš gotovo sve i kad ti ostane samo to, onda tek vidiš koliko si bogat i vrijedan. Bogat ljubavlju od svih koji žele tvom djetetu samo dobre trenutke i vrijedan onoliko koliko možeš pomoći svom djetetu. Skupa sa dobrima.
Sivčević mama vas moli da samo jednu od njenih 200 Lutki za Zaru podarite Zari, sebi i nekome koga volite.
Jer prijatelji kad nešto požele učiniti, onda to čine sa srcem i od srca.
Za Zaru.

Facebook Comments