ArhivaZanimljivosti i zabava

Video o “bolesnoj mami” Osječanke koja je osvojila i Oprah pogledalo tri milijuna ljudi

KRISTINA KUZMIĆ 37-godišnja je blogerica iz Osijeka koja se u SAD preselila kad je imala 14 godina. Široj javnosti postala je poznata nakon što je pobijedila u Oprah Winfrey showu i dobila vlastiti kulinarski show. Od tad je poznata hrvatsko-američka blogerica čija životna, roditeljska i kulinarska iskustva prati na stotine tisuća ljudi.

Kristina je uspjela oduševiti roditelje širom svijeta najnovijim videom pod naslovom “Što se dogodi kad je mama bolesna?” u kojem opisuje vlastita iskustva.

Možda će Vas zanimati i:

“Znate li što se dogodi kad je mama bolesna? Znate li što se promijeni? Ništa. Ništa se ne promijeni. Moj muž je i dalje jutros morao ići na posao. Djecu i dalje treba razvoziti. Pas i dalje povraća po tepihu, taj nered i dalje treba počistiti. Večeru i dalje treba napraviti. WC i dalje treba odštopati”, započela je video simpatična Kristina.

Nakon što joj je doktor rekao da odmara, kaže da su se “smijali i smijali” jer i on zna da je majka i da se neće moći odmarati. “Kad me medicinska sestra pitala trebam li potvrdu o bolovanju, ja sam joj rekla: “Da, da. Zašto mom dvogodišnjaku ne napišete poruku u kojoj piše: Dogodi li se nezgoda u sljedećih nekoliko dana i pokakaš se u hlače, morat ćeš to sam počistiti? Ili može zaposliti zamjensku mamu”, rekla je.

“Vidite, zato su vaši roditelji totalni super junaci jer postoje ljudi koji se razbole i koji mogu ostati u krevetu cijeli dan. Gledaju filmove. Jedu pileću juhu koju čak i ne moraju napraviti sami, u svom krevetu. Nitko ih ne smeta, ne upada, ne traži ih ništa. Ostaju u svojim krevetima i odmaraju se cijeli dan. To se smatra prihvatljivim, čak i zdravim za bolesne ljude koji nisu roditelji”, nastavila je Kristina.

“Ali vi roditelji ne dobijete ni dan slobodno. Neki od vas bore se s mnogo gorim stvarima nego što je moja glupa prehlada. Neki od vas bore se s rakom, a i dalje vodite svoje kućanstvo i odgajate ljudska bića. Neki od vas nemaju nikakav sustav potpore ili se borite s depresijom ili imate prazan bankovni račun pa se i dalje brinete za svoju obitelj. Zbog toga smo mi roditelji nezaustavljivi. Jači smo nego što si pripisujemo i uspijevamo izgledati ovako seksi dok sve to radimo”, zaključila je Kristina svoj monolog.

Njezin video u manje od 24 sata pogledalo je skoro tri milijuna ljudi, a mnogi su se prepoznali u njezinoj priči.

Izvor: index.hrKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button